Schuifkasten en inloopkasten

U mist riante bergruimte die naadloos aansluit bij uw interieur! Schuifkasten bieden daar verschillende mogelijkheden in, of het nu gaat om een schuifkast op een slaapkamer of een bijkeuken. Zelfs onder schuine zijden van het dakvlak zijn schuifkasten mogelijk.

Een ultieme combinatie van overzichtelijk opbergen en een decoratieve uitstraling. Geen centimeter laten wij onbenut en zorgen zo voor een zee aan bergruimte. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden die wij met schuifkasten, inloopkasten of andere maatwerk oplossingen kunnen bieden.

Ervaar de betaalbare luxe van een opbergruimte die past bij uw wensen en interieur. En waaraan u bovendien veel plezier zal beleven.

Neem contact op
Schuifkast met stijldeuren
EBM heeft bij ons een schuifkast en een keukenblok in de garage gerealiseerd. Ruud, bedankt voor de snelle levering, het vakwerk en de goede service.
Bas Geurts Budel
  • hoekschuifkast met stijldeuren-thumbnail
  • walk-in closet kledingkast-thumbnail
  • Schuifkast met stijldeuren-thumbnail
  • Schuifkast met omlijste deuren-thumbnail
  • Raffito twist draaideurkast-thumbnail
  • Schuifkast met klassieke deuren-thumbnail
  • Schuifkast met barn deuren-thumbnail

Bekijk hier de brochure

In deze brochure vindt u al diverse mogelijkheden.

Open hier de brochure

Ontwerp hier alvast uw kast op maat

Met onze kastenconfigurator is het mogelijk om alvast een ontwerp te maken van de kast zoals u hem graag wenst. U kunt dan alvast thuis bekijken wat uw wensen zijn voor de indeling van het interieur, de kleur en eventueel het type kast. De ene klant heeft veel kleding hangen en de ander legt alles netjes weg. Zo komt u goed voorbereid naar onze showroom.

Kast configurator?

U kunt hier ook uw eigen kast ontwerpen, ga daarvoor naar een computer met een groter scherm.