Over ons

EBM is 20 jaren geleden opgestart door Eric Bax en gestaag uitgebreid tot een bekende totaalinrichter waarbij kwaliteit en service voorop staan. Ruud Zentjens die al jarenlang samenwerkte met Eric heeft in 2016 het bedrijf overgenomen.

Het bedrijf dat zorgt voor een totaalinrichting van uw huis heeft een eigen werkplaats en een grote showroom en is gevestigd aan de Instraat 20a te Budel.

In de showroom zijn alle producten welke u nodig heeft voor de inrichting en aanpassing van uw woning, zoals diverse keukenopstellingen, een scala aan vloeren, plafonds, verschillende deuren en schuifkasten te bekijken. In een uitgebreid adviesgesprek worden al uw wensen doorgenomen. Daarbij is het ook mogelijk om complete maatwerkkasten en maatwerkmeubels te laten maken. Plaatsing kunt u eventueel zelf voor uw rekening nemen maar wordt ook graag door EBM verzorgd.

Kortom voor al uw wensen voor uw inrichting of aanpassing van uw huis kunt u op één adres terecht, wordt u vriendelijk geholpen, en staat de koffie klaar.

Neem contact op
puzzel van EMB Totaalinrichting
De service en expertise zijn voor ons redenen om te kiezen voor EBM. Ruud denkt met je mee, probeert oplossingen te zoeken voor jou situatie en draagt ideeën aan om een keuken zo praktisch mogelijk te benutten. Het resultaat mag er zijn!
Gemma van Merkestijn Budel