Privacy verklaring EBM Totaalinrichting.

Hieronder kunt u lezen welke gegevens we van u geregistreerd hebben en waarom. Heeft u nog vragen hierover, kunt u contact opnemen via ons email adres info@ebm-totaalinrichting.nl.

General Data Protection Regulation (GDPR) per 25 mei 2018

Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wet voor databescherming, in werking. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Deze privacy verordening gaat over de ‘bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens. In essentie moet de GDPR er voor zorgen dat bedrijven de privacy rechten van de individuele consument respecteren. Hiermee is de GDPR relevant voor alle bedrijven en organisaties die persoonlijke gegevens van inwoners van de EU verzamelen, verwerken en gebruiken.

Privacy van persoonsgegevens

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de GDPR. Omdat we ons willen houden aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan de verwerking van persoonsgegevens stelt, verwerken wij uw persoonsgegevens zorgvuldig en beveiligd.

Gebruik van persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om u te kunnen informeren over uw aankoop, offerte (en wijzigingen daarin), services contacten, nieuwsberichten over EMB Totaalinrichting. Het betreft hier de volgende gegevens: Naam, adres, woonplaats, postcode, telefoonnummer en emailadres. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties. Deze gegevens gebruiken wij op basis van de volgende grondslagen ("rechtsgronden"):

  • Uw toestemming
  • De gegevens zijn nodig voor het sluiten en/of uitvoeren van de overeenkomst die we met u hebben, of waar u partij bij bent.
  • De gegevens zijn nodig voor ons commerciële belang om meer inzicht te krijgen in onze gebruikers en onze klanten en hun wensen.

Gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies en andere technologieeĢˆn en informatie die wij op jouw computer, tablet, smartphone, smartwatch of een ander apparaat plaatsen waarmee je onze website bezoekt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden gebruikt om met jouw browser te communiceren zodat de browser jouw apparaat herkent. Als we het hierna over “cookies” hebben bedoelen we daarmee ook eventuele andere technieken waarmee we informatie plaatsen of uitlezen.

Functionele cookies:

  • Cookies: CFID, CFTOKEN, JSESSIONID
  • Wordt geplaatst door: www.autobedrijffeijen.nl
  • Wordt gebruikt voor: Het bijhouden van de browsersessie
  • Worden de gegevens gedeeld? Nee, de gegevens worden niet gedeeld met derden.
  • Vragen jullie toestemming? Nee, deze cookies zijn alleen functioneel dus hiervoor hoeven we geen toestemming te vragen.

Google Analytics cookies:

  • Cookies: zoals hier omschreven op 
  • Wordt geplaatst door: Google, Inc.
  • Wordt gebruikt voor: het bijhouden van bezoekersstatistieken en analyseren van websitebezoeken
  • Worden de gegevens gedeeld? Ja, de gegevens worden gedeeld met Google, Inc. maar Google mag de informatie niet voor eigen doeleinden gebruiken.
  • Vragen jullie toestemming? Nee, we hebben Google Analytics privacyvriendelijk ingesteld dus hoeven geen toestemming te vragen.

Klantenservices

U kunt ons bereiken per e-mail, website of via social media zoals Facebook. We bewaren uw e-mails 6 maanden, zodat we alle afspraken makkelijk terug kunnen vinden om u zo sneller te kunnen helpen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde richten aan info@ebm-totaalinrichting.nl.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22-05-2018.